Egy álom megszületik...

2014. április 12.

<p>2012. szeptember 14-én megnyílt Magyarország első LEGO® Store-ja. </p>

2012. szeptember 14-én megnyílt Magyarország első LEGO® Store-ja. 

Sose felejtem el a nyitást megelőző hónapokat, a várakozással teli pillanatokat, és a megnyitót, ahol a vásárlók és rajongók tömegében egy tűt sem lehetett volna leejteni. A nyitás és az azt követő rendezvények sikerén felbuzdulva még abban az évben elhatároztuk, hogy a LEGO® Hungária segítségével, de a LEGO® Store Budapest szervezésével ismét Magyarországra hozzuk és megépítjük a világ legmagasabb LEGO® tornyát.

Az azóta eltelt két évben rengeteget dolgoztunk azért, hogy ez az álmunk beteljesüljön. A célunk a Guiness rekord felállítása mellett az volt, hogy egy olyan eseményt szervezzünk, ahol mindenki jól érzi magát, és amelynek utolsó két napján színpadi programokat, gyermekműsorokat és sztárvendégeket felvonultatva egy igazi gyermeknapi programmal koronázzuk meg a rekord beállítását.

Szeretettel várunk mindenkit május 21-25. között a Szent István Bazilika előtti térre, hogy együtt építsük fel a világ legmagasabb LEGO® tornyát.

Sashegyi Zsolt

LEGO® Store Budapest

(szervező)

munkás

« Vissza a hírekhez

Támogatók

A LEGO®, a LEGO® logó, valamint a Minifigurák® a LEGO® Csoport védjegyei. © 2014 The LEGO® Group. Minden jog fenntartva.