Általános Lego® programok

LEGO® Chima™ verseny: A LEGO® 2013-ban megjelent újdonsága. Légy te Chima Királyság vezetője, gyere és küzdj meg az életet adó CHI-ért!

LEGO® Duplo® építőmedence: A legkisebbeket egy hatalmas, LEGO® Duplo® kockákkal feltöltött medencével várjuk, ahol a kockák mellett a Duploból jól ismert figurákkal is játszhatnak.

LEGO® Friends Heartlake City építőasztal: A lányok közelebbről is megismerkedhetnek Oliviával és barátnőivel. Gyertek és nézzetek be Heartlake City kulisszatitkaiba!

Ford Autóépítőverseny és Mozaiképítés: A Ford standján minden az autók körül forog. Amellett, hogy egyedi Ford autót építhetsz, megépítheted egy Ford Mustang mozaikképét is.

LEGO® Mester építőakadémia: Az O.K. Központ standján minden érdeklődő közelebbről megismerheti a LEGO® építészet csínját-bínját, a tervezéstől egészen a megépítésig.

LEGO® rajzverseny: Gyere és készítsd el te is a LEGO® rajzodat, amelyek közül a legszebbek egyedi díjazásban részesülnek!

Xbox 360 LEGO® videojátékok: Szereted a LEGO®-t és a videojátékokat? Akkor itt a helyed! Kipróbálhatod a legújabbakat, mint például LEGO® Batman 2, LEGO® Star Wars™ 3, és LEGO® Hobbit™!

Megamax Ninjaképző: LEGO® Ninjago meséből ismert akadályokkal személyesen is találkozhatsz, sőt ki is próbálhatód őket. A legügyesebbeknek pedig lehetőségük lesz elismert ninjává válni.

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Május 24. - szombat Tovább »

Május 25. - vasárnap Tovább »

bohóc

Támogatók

A LEGO®, a LEGO® logó, valamint a Minifigurák® a LEGO® Csoport védjegyei. © 2014 The LEGO® Group. Minden jog fenntartva.